Geen oog hetzelfde

Naast de mooie brillencollecties en de oogmeetruimtes voorzien van de nieuwste hightech ZEISS apparatuur,
maken vooral de vakkundige specialisten het verschil. De stijlvolle winkel aan de Grote Noord 54 heeft alles aan oogzorg in huis.

Uitgebreide oogmeting
Met passie voor het vak en jouw ogen staat Frank van Hijum, de vestigingsmanager, samen met het team in de winkel. “Het werken met de apparatuur van ZEISS is geweldig, zulke nauwkeurige resultaten zijn uitzonderlijk”, aldus Frank. “Klanten zijn vaak positief verrast over de uitgebreide oogmeting en ze waarderen ons uitgebreide assortiment in glazen en brillen.” Alle brillenglazen van ZEISS, dus ook heldere glazen, beschermen je ogen met 100% Uv-bescherming. Het deskundige team van EyeCare Brilservice Hoorn voorziet je van de beste kijkoplossing(en) voor jouw levensstijl.

Zonneglazen op sterkte
“Ik leg klanten graag uit hoe het allemaal zit”, zegt Frank, “geen oog is hetzelfde en dat maakt dit vak zo mooi”. “Daarnaast brengen de merken die we voeren hele mooie collecties uit waardoor het adviseren van monturen altijd leuk is”. Denk aan correctiemonturen van Silhouette, Tom Ford en Bellinger. Maar ook aan zonnebrillen van Ray-Ban en Serengeti . “Momenteel hebben we een hele mooie aanbieding op ZEISS zonneglazen op sterkte. Qua kleuren en coatings is er heel veel mogelijk en met het huidige zonnige weer is een zonnebril sowieso onmisbaar! Komt u ook binnenkort langs in de winkel? Wij informeren u graag!”

EyeCare Hoorn, Grote Noord 54 in Hoorn, T. 0229-214983, www.eyecare.nl