Net terug uit Berlijn

De eigenaren Piet Delissen en Sjon Dekker zijn speciaal naar de grote fashionbeurs in Berlijn geweest om daar de nieuwe voorjaarscollectie samen te stellen. En de eerste reacties van het winkelend publiek zijn binnen; die zijn unaniem razend enthousiast. 

Bruggeman Mode is klaar voor het nieuwe mode seizoen. In de winkel vindt u tal van nieuwe modemerken. Cast Iron staat voor stoer, sportief en biedt veel karakter en een tijdloze uitstraling. Nieuw is ook het vrolijke Italiaanse modemerk BoB. Hier draait het om originaliteit. Met o.a. zomerkleurige polo’s wie voor de casual-look kiest. Olymp Signature staat bekend om haar modieuze overhemden. Met een uitstekende afwerking en volledig strijkvrij. Het modemerk Lacoste kent iedereen. Met o.a. polo’s die gemaakt zijn van soepel vallend katoen voor een zomer vol optimaal draagcomfort. Bij Bruggeman aan u de keuze uit tien kleuren. 

Bij de afdeling confectie eveneens een nieuwkomer: de Hugo collectie. Voor een casual outfit of een meer zakelijk kostuum. Met modieuze lijnen en een slanke pasvorm. Verder zijn verschillende kostuums leverbaar via het mix&max concept; broek en colbert kunnen hier van maat verschillen voor een optimaal passend geheel. En ook voor het betere maatwerk kunt u bij Bruggeman Mode terecht. 

Tijdens Hoorn Modestad zijn er verschillende activiteiten rondom de winkel bedacht. Zo is er op 24 en 25 maart livemuziek in de winkel aanwezig. Verder worden er dagverse amuses door een chef-kok gemaakt en uitgedeeld. En ook Peugeot dealer Van Zwienen doet hier mee met een paar zomerse automodellen. 

Voor de fashionweek t/m 31 maart is in samenwerking met het modemerk State of Art een daverende actie bedacht; iedereen die iets van dit merk koopt maakt kans op een gratis State of Art outfit. Zie voor meer info de advertentie in deze krant. Op de foto het complete team bij Bruggeman Mode. Zij kijken uit naar uw komst!    

Bruggemann Mode - Nieuwsteeg 22 - tel. 0229- 214215 – www.bruggemannmode.nl