Winter definitief voorbij!

De ‘spring’ begint dit jaar bij Vivre la Vie aan het Kleine Noord. Dus haal nu diep adem, voel de zon op je huid en laat de winter nu definitief achter je. De kleding van YAYA biedt u mooie zachte pastel en subtiele tijgerprints afgewisseld met diverse gele en rode accenten.

Het Deense merk Rue de Femme is nieuw in de collectie. Origineel, minimalistisch én vrouwelijk uit het hoge noorden. Verder is de nieuwe zomercollectie bij Vivre la Vie vaak geïnspireerd op de natuur. Dat zie je o.a. bij de nieuwe collecties van Esqualo, Freequent, Inner Calm en G-Maxx. De treffende eenvoud en de smaakvolle details zijn hier de sterkste punten. Mode voor elk moment van de dag. Met o.a. mooie jeans modellen en sportieve jurkjes. In combinatie met een paar zomerse instappers of een leuke eigentijdse tas maakt het helemaal af.  

En natuurlijk is Vivre la Vie een winkel vol met verrassende mode- en woon accessoires die het verschil maken. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwe lederen sieraden van Trezz maar eens goed. Ibiza stijl maar dan net even anders.

Tijdens Hoorn Modestad maken de klanten bij Vivre la Vie een week lang kans op een kleding set van Soya Concept t.w.v. 125,- euro. En voor alle klanten ligt er een leuke Goody Bag klaar. Samen met de nodige ‘bits en borrels’ belooft het hier een hele gezellige modeweek te worden.

Vivre la Vie - Kleine Noord 48 - Tel. 0229-249690 - www.vivrelavie.nl